Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Sock Dock

SOCK DOCK

Hvor mange ganger har du revet deg i håret og nesten (bare nesten) bannet fordi du er så innmari frustrert og illsint over det faktum at en av sokkene fra paret mangler når du tar den ut av tørketrommelen?
10 sokker går inn i vaskemaskinen, men bare 7 kommer ut av tørketrommelen! Det er FRUSTRERENDE!

Deretter har du en haug med uovertrufne, usorterte og irriterende sokker liggende helt til du bare MÅ fikse det!
Og da tar det laaaaaang tid, for man har ignorert den voksende haugen såpass lenge at det er flere timers jobb med å sortere og matche sokker for en familie på 4.

Kevin Bunn, en far til to små barn, er en av de "gutta" som hjelper til med husarbeidet. Han ble veldig frustrert hver gang han skulle ta seg av klesvasken - han kastet de skitne sokkene i vaskemaskinen, og ut fra tørketrommelen kom det alltid en haug med enslige sokker. Kjenner du deg igjen?

Etter utallige undersøkelser og forsøk på mange forskjellige løsninger, var det tilsynelatende ingenting som fungerte, men han tenkte at det måtte være en måte å løse dette problemet på.
Med en bakgrunn i maskinteknikk, salg og markedsføring gründet han frem SockDock® - et enkelt og brukervennlig sokkeklesverktøy laget for å holde sokker i par mens du vasker, tørker og lagrer dem, slik at du aldri trenger å sortere sokker igjen!
Så i mars 2017 fikk Kevin lansert sitt fantastiske produkt på den Internationale Home & Housewares Show.

For godt til å være sant tenker du?
Nei,- dette fungerer helt strålende skal jeg bare hilse å si! Jeg (Kristin) står bare med et smil om munnen når jeg nå slipper å sortere, matche eller lete etter sokker. De kommer ut ferdig vasket, tørket OG i par. HURRA!

Alle familier trenger Sock Dock og du får dem SELVFØLGELIG hos Barna i Svingen :-)

SJEKK DENNE VIDEOEN

Viser 0 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke