Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

SN BIO

SB BIO er en pioner innen giftfri neglelakk. De baner vei for naturlig skjønnhet.
Safe 'N' Beautiful drives av mennesker som bryr seg. 

Hver S'N'B neglelakk er et lite mirakel. Som mamma har du en vakker naturlig glød. Nå inviterer S'N'B-wash off deg til å matche svangerskapets utstråling med all bortskjemning og glans av malte negler - minus skadelige kjemikalier eller giftstoffer og vaskes lett med såpe og vann.

S'N'B er stolt av å være en autentisk naturlig, giftfri neglelakk. Den unike tre-ingrediens formel er det som skiller den fra andre. Denne trygge neglelakken er ganske enkelt laget av vann, akrylpolymer og giftfri fargestoffer.
Nyt den fortryllende jevne fargen! Du vil ikke finne skadelige kjemikalier i noen S'N'B neglelakk. 

Denne geniale negellakken kan brukes av kvinner og barn. Den kan lett fjernes og påføres igjen.
Dersom det gjelder graviditet, øko-bevissthet eller yrke. De er spesielt utviklet for forventende mødre som ønsker å matche graviditetsutstråling med glans av malte negler samtidig som de unngår skadelige kjemikalier eller giftstoffer. En annen kategori av kvinner er de som krever at de må fjerne neglelakk på daglig basis. For eksempel sykepleiere, modeller, matfabrikansatte osv.

SN BIO er svært stolte av sitt firma, teamet sitt og deres gode rykte. Fremfor alt er de stolte av sine "små" kunder som har spredt deres omdømme og produkter til 67 land rundt om i verden på grunn av deres entusiasme og kjærlighet for merket Snails®

Med noen av de mest spennende og kreative Nail Care-produktene i bransjen, og suksess de siste 6 årene, har de valgt å fokusere på å gjøre det de virkelig liker, og det setter kundene først.
De vektlegger samarbeid, tillit og toleranse. De er jordnære, tilnærmelige og morsomme! De har en sann lidenskap for merkevaren de har bygget opp. De jobber hardt, men tar seg ikke så høytidelig. De nyter det de gjør, og de ler mye!

Europeiske kosmetiske lover er strenge og sikrer sikkerhet og utestenging av skadelige kjemikalier. S'N'Bs prioritet er ikke bare de naturlig orienterte kosmetikkene, men også kvaliteten på råvarene. Neglelakkene er laget i Frankrike, og de blyfrie høykvalitetsflasker importeres fra Italia.
Fremstillingen av S'N'B-produkter er gjort i Athen, Hellas, hvor hovedkontoret og lageret i selskapet ligger.

Viser 1 til 4 (av 4 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke