Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

SERENDIPITY ORGANICS

Virkelig et HELT FANTASTISK  dansk merke for barn fra 0-11 år.

Klærne er designet med skandinavisk rene linjer og funksjonelle trekk. Dette er en ideell tradisjon når man skal designe barneklær. Man ønsker jo at barnet skal ha på seg klærne og ikke omvendt.

Stoffkvaliteten og følelsen av plagget er viktig for SERENDIPITY, for klær til barn MÅ være komfortable. Dette sikrer de ved å fokusere på en ergonomisk passform, naturlige fibre og den beste behandlingen.

Din garanti er at alle bomullsklær er GOTS-sertifiserte og SA8000-sertifiserte. Som betyr at du kan være helt trygg på at de ikke inneholder noe skadelig for barnets hud, produksjonen er gjort så miljøvennlig som mulig OG  at de menneskene som jobber med produksjonen er ivaretatt på en god måte.

1: SERENDIPITY er ikke skadelig for menneskets hud
2: SERENDIPITY produseres under miljømessige og ansvarlige forhold
3: SERENDIPITY ivaretar menneskene som er involvert i produksjonen

Les mer om GOTS her: GOTS sertifisering

SERENDIPITY lager også helt fantastiske ull-produkter i den skjønneste Baby-Alpakka (100%)
Det er for tiden ikke mulig å få Alpakka produksjonen sertifisert som organisk fordi Alpakkaen lever i det fri, uten inngjering. Dette alene gjør at sertifisering ikke er mulig, men de streber etter å opprettholde samme høye standard når de produserer Alpakka-ull som de gjør under GOTS og SA8000 sertifisering.

Alle knapper er fremstilt av naturmaterialer som perlemor, tagua- og kokosnøtt. Trykknapper og glidelåser er nikkelfritt.
Helt naturlig og nydelig!

Vi lover deg at SERENDIPITY innfrir. 

Viser 1 til 13 (av 13 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke