Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Paciboo smokkeholder

Barna i Svingen ble kjent med PaciBoo da vi akkurat hadde åpnet butikken i 2014.

Pappaen til grûnder Stephanie MacPherson bor nemlig i Vollen og han kom stolt innom oss og viste frem den aller første ferdig produserte PaciBoo.
En kjempemyk og søt apekatt.
Vi fikk være blant de første som prøvde ut PaciBoo. Det er jo gøy :)

Produktet ble raskt populært og nå har PaciBoo blitt et etablert firma som selger til mange butikker i flere land og kolleksjonen har blitt utvidet. Nå finnes det mange søte PaciBoo-dyr slik at du kan velge deg din favoritt.


SLIK BEGYNTE DET:

Etter fødselen av sitt andre barn bestemte en ung dansk mor seg for å jobbe med å skape den perfekte multifunksjonsnakkesholderen til fordel for ikke bare sin egen datter, men alle nyfødte. Resultatet var hennes PaciBoo ... en tilpassbar Loveable, Huggable og Washable Pacifier holder.

God design krever høy finish! Derfor kan du være sikker på at PaciBoo er laget av bare den beste medisinske silikon kombinert med spesielt utvalgte materialer som alle er i samsvar med de strengeste EU-sikkerhetsreglene.

Alle babyer er forskjellige! Vi tror på at du har rett til å bestemme hva som passer best for babyen din. Derfor passer PaciBoos fleksible ring til de fleste smokke-håndtakene og knappene.
PaciBoo gir beroligende omsorg på en trygg, søt og hygienisk måte!

  • Gir komfort og trygghet for babyen din.
  • Unik design holder smokken nær babyens munn.
  • Lett for babyen din å holde selv
  • Vil hjelpe til med å få slutt på at babyen mister smokkene i bakken

Nyt fordelene med den søte, myke, koselige PaciBoo. Barnet ditt vil snart lære å holde den nær munnen, og den vil gi babyen din trøst. Når du er ute med barnevognen din, er det mindre sannsynlig at smokken faller på bakken, og det betyr at du ikke trenger å plukke den opp fra skitt og møkk.

Det finnes ingen stropper eller andre farlige vedlegg, og med fornuftig voksenoppsyn vil du og din baby lære å elske de søte dyresmokkesholderne fra PaciBoo.

Plysjen er både hånd- og maskinvaskbar, og smokken kan lett løsnes for sterilisering- følg bare instruksjonene! Ringen man fester smokken i er laget av medisinsk silikon og er i samsvar med EUs sikkerhetsstandarder - BPA, PVC og fri for ftalat.

 

Viser 0 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke