Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

LILLEBA

LILLEBA

alle drømmer om en Lilleba pysj!

Det er utrolig gøy at Norske nisjebedrifter som LILLEBA klarer å sette seg på kartet.
I en gammel spikerfabrikk i Stavanger sitter jentene og designer de nydeligste pysjene vi vet om!

Daglig leder og gründer Silje Sivertsen har virkelig forstått at mange barn plages av sømmer og  stikkende etiketter, for LILLEBA lager nattøy, koseklær og sengetøy som behandler huden med silkehansker.

LILLEBA sin visjon er at klærne som er innerst mot huden skal være av den mykeste kvalitet, laget av en bløt tråd. Dette oppnår de med blandingen av ren bambus viskose og bomull. Bambus har helt unike egenskaper. Akkurat om ull, er det varmeregulerende og fukt-transporterende.

LILLEBA tilbyr klær til hele familien og har som mål å integrere miljøvennlige og bærekraftige løsninger i alle deler av foretningsmodellen.

LILLEBA er medlem av IHD som betyr Initiativ for etisk handel. IHD er pårdiver og ressurssenter for etsik handel, som innebærer at de jobber mot at bedrifter og andre aktører bidrar til forbedringer når det gjelder arbeidsforhold og miljø i sin ekstisterende leverandørkjede. Dette digger vi og det er en sor grunn til at vi har valgt å selge LILLEBA hos Barna i Svingen.

Les mer om IHD her: Etisk handel

Klærne fra LILLEBA er produsert i Sør-Korea. Her er lønningene 3-5 ganger høyere enn andre land i Asia. Det er ikke barnearbeid og arbeiderne får overtidsbetalt. HURRA!

LILLEBA nattøy er ikke bare mykt og behagelig mot huden, det er også bærekraftig og etisk.
DERFOR ER DET SÅ UTROLIOG DIGG!

 

Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke