Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

leker kvalitet treleker barn engelsk

Le Toy Van har sitt navn fra grunnleggerens etternavn, Georges Le Van. Han startet i 1995 firmaet med et håp om å selge leker med høy lekeverdi i håndlaget kvalitet som understøtter barns læring gjennom fantasi og rollelek. Det lykkes han med og i dag har firmaet vunnet tallrike priser i de 50 landene som lekene selges i.

Etter noen år kom hans sønn Stephen med i Le Toy Van, og nå sender firmaet flotte leker på markedet. Det er alltid nye skjønne ting til lekekjøkkenet, butikkshjørnet, dukkehuset, garasjen og andre leketemaer. Mange av lekene appellerer til så kalt "ikke-kjønnet leker" Det vil si lek mellom gutter og jenter som kontrast til ultra lyserøde prinsessekjoler og monster biler. Gutter og jenter har godt av å lære av hverandres forskjelligheter og oppdage at de kanskje ikke er så forskjellige enda.

Barn har små hender og store fantasier - det er tanken bak disse lekene. Rollespill og fantsi - på barns premisser.

Vi digger disse lekene, og har selv lekt heeele desember i dukkehuset og laget små julekalenderfilmer som du kan se på vår Insagram og Facebookprofil. Det var jammen gøy å leke litt...selv for oss over 40 år :o)

Viser 0 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke