Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

HEVEA

HEVEA

Smokken var det første produktet som ble designet og produsert av HEVEA.
Ideen om å lage denne geniale smokken kom fordi grunnlegger, Terese Hoffeldt, ikke kunne finne en godt designet naturgummi-smokk til sin egen nyfødte baby. Hun bestemte seg ganske enkelt for å lage en selv.
Sammen med grafisk designer Ida gikk hun igang, og  etter noen få fokusgrupper med foreldre og besteforeldre, ble den sommerfuglformede smokken utviklet. 

HEVEA Brasiliensis er det latinske navnet på gummitreet. Den naturlige gummien som dette treet produserer er grunnlaget for HEVEAs produktspekter. Det å bruke naturgummi, i stedet for syntetisk gummi laget av olje, virker mot klimaendringer ved å øke antall trær og redusere bruken av fossile brensler.

HEVEA bruker emballasje som er FSC-sertifisert. FSC-varemerket på papir er en garanti for at papiret (eller tømmeret) kommer fra en ansvarlig forvaltet skog, som bidrar til å forhindre avskoging og nedbrytning. Dette er viktig for millioner av mennesker som er avhengige av skogene for deres levebrød, men selvfølgelig også for det generelle miljøet.

Katalog 2018

 

Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke