Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Djeco leker og spill for barn

I Djeco-familien går all æren til moren, Véronique Michel-Dalès.
Hun opprettet sitt lille selskap i 1954, en tid da få kvinner begynte på eventyr av dette slaget! 
BRA GJORT!

Hun utviklet pedagogiske spill som Le loto des quatre jeudis og Ma maison des puces. Djecos spill er attraktive, intelligente og morsomme på en gang. De har vært enormt vellykkede og vant fire Oscars for leker allerede på 1960-tallet. Firmanavnet er en referanse til gecko, den heldige øglen.

Familiefirmaet ble satt på vent en stund da Frédéric vokste opp ... I 1989 bestemte han seg for å gjenopplive selskapet og gjøre familiens virksomhet til sin lekeplass. Han satte opp sine kontorer i det tidligere lageret. I begynnelsen besøkte han de fire verdenshjørner, og importerte leker som ennå ikke eksisterte i Frankrike. Hans globale visjon gjennomsyrer fortsatt det lille franske selskapet. Han begynte da å drømme om leker som ikke var på markedet. Alt som forble ... var å skape dem!

I 1997, begavet med kunstnerisk ferdighet som var uvanlig i lekens verden, utviklet han en samling pedagogiske leker. Tre- og papps-stikksager og treleker, til å begynne med, utvidet serien til å omfatte kort- og brettspill.

I 2007 revolusjonerte originale håndverkssett kreative tidsfordriv. I 2011 kom ankomsten av uendelige figurer kjent som 'Arty Toys'. Siden da har helt nye samlinger jevnlig dukket opp, designet med kunst som fremmer tegning, design og estetikk. 

Siden starten av eventyret, har spillene blitt oversatt til mange språk for barn over hele verden. Og med stolthet kan de fortelle at barn i over 60 land leker med lekene deres!

Leker fra DJECO er distribuert i fantastiske spesialbutikker rundt om i verden, ja sånne som Barna i Svingen :-)  En rekke prestisjetunge museer velger også å selge leker fra DJECO, inkludert Louvre og Quai Branly i Frankrike, Tate i Storbritannia, MoMA i USA og andre i Tyskland, Danmark, og mange flere.

Barna i Svingen elsker leker fra DJECO! Det er kvalitet fra A-Å!

 

Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke