Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Crazy Rumors

CRAZY RUMORS Lip Natural and Vegan Lip Balm er 100% Naturlig og vegansk leppebalsam i mange herlige smaker/dufter. De er supergode og holder leppene friske og myke.

A tasty treat, any day of the week

Hvem sier at NATURLIG ikke kan være GØY?

Det er det Crazy Rumors dreier seg om. Crazy Rumoers inneholder de reneste og mest naturlige ingrediensene funnet på jorden, og de er blandet med de deiligste og unike smakene/duftene.

Og hvem er de?

Crazy Rumors er Edie og Brian Himmel - et kreativt par som elsker å ha det gøy, og som tok en sjanse og gjorde det de virkelig hadde lyst til. DET digger vi!! 

Hvordan startet det?

I 2003 bodde de i Brooklyn i New York. De så seg rundt og alt de IKKE så, var det som trigget dem. Det var tonnevis av lipbalmer der ute, men alle manglet den ene tingen. Den ekstra kule faktroen, som skiller det vanlige fra det ekstraordinære. Det var bare to valg, enkelt og kjedelig, med de samme luktene og smakene de hadde kjent før, eller så var de over the top med masse kunstige ingrediensene.

Så de bestemte seg…

De søkte utrettelig etter den perfekte “lip-balm oppskriften”, men fant den ikke.. så de bestemte seg. De skulle lage en lip balm fra grunnen med ett eneste mål: De skulle lage den beste naturlige og veganske lip balmen – i VERDEN.

Eureka!

Etter måneder frem og tilbake, lange kvelder med eksperimenter og testen, fant de den. Ikke bare føltes leppene helt fantastisk, men kjøkkenet luktet helt herlig.

De lagde den!

100% naturlig og vegansk, helt ren, med en “out of this world” duftende lip balm, med sertifiserte organiske ingredienser – inkludert super mykgjørende organisk sheasmør, og tilført de beste duftene, med et hint av sødme fra naturlig stevia. Lipbalmene behandler ikke bare leppene og lukter godt, de smaker godt til og med.

I en herlig innpakning, fantastiske lukter og armoa, er Crazy Rumors virkelig en “breath of fresh air”. Leppene dine vil føles supermyke, og du vil rett og slett føle det du tar på leppene, som veldig bra.

I dag bor paret i sør i Georgia med en familie på 7. (inkludert en rekke katter) Og Crazy Rumors Lip Balmer selges over hele verden. De kommer i over 50 ulike dufter og smaker, de fleste uten farge – og noen med. Dette er en fest, hvilken er din favoritt? :)

 

Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke