Barna i Svingen
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Bisgaard barnesko

I 2003 gjør ekteparet Marianne Bisgaard og Henrik Thomsen en avtale. Han får sitt ønske oppfylt om å få et tredje barn, derimot må han avslutte sin lederjobb og bli forretningspartner med henne.

Marianne har for tiden tre skobutikker, men drømmer om å designe og produsere sine egne sko, og sammen har paret noen verdifulle egenskaper. Hun er kreativ, mens Henrik er strukturert og god med salg og markedsføring. I 2005 blir drømmen oppfylt når de begynner å produsere barnas sko basert på: God passform, gode materialer og nyskapende design.

I dag er bisgaard et av Europas raskest voksende barnesko merker og et internasjonalt etablert selskap med svært profesjonelle og energiske ansatte. bisgaard designer, produserer og selger barnesko av høy kvalitet gjennom mer enn 700 forhandlere i både elektroniske og fysiske butikker. Kvalitet og design har høyeste prioritet.

Filosofien er enkel; Vi bruker bare ekte kalvlærskinn, våre sko er laget med den beste passformen, og vi har et stort fokus på nyskapende design. Vi streber etter å gjøre hverdagen mer komfortabel og spennende for barn, hvor de ikke bør føle seg som å vandre rundt i andre fotspor. bisgaardsko reflekterer barnas spennende personligheter og karakterer, samt barnets indre glede. 

LES MER OM MATERIALENE SOM BRUKES HER

To ganger i året kommer det en ny kolleksjon som Marianne utvikler i samarbeid med designteamet. I samarbeid med spesialutdannede modelleiere på våre fabrikker i Portugal jobber vi gjennom samlingen basert på mine ideer og skisser. Jeg jobber annerledes fra andre designere, siden veien fra tanke til handling ikke er lang. I tillegg til skissene har jeg hele ideen i tankene mine og kan derfor overse en hel kolleksjon, sier Marianne. Når ideen er født, produseres den ferdige skoen i Portugal, hvor bisgaard samarbeider med flere fabrikker, alle spesialisert seg på produksjon av barnesko. - Kravet er at alt må gjøres ned til minste detalj, rett fra stingene for å jobbe i læret. Kunden må føle det når han kjøper skoene våre. Når kundene åpner skoboksen, trenger det duft av lær. De må umiddelbart føle at de har gjort et godt valg, sier paret. Og så bare en praktisk informasjon om du møter Marianne og Henrik en dag. Det første de ser på er skoene dine: Sko forteller mye om en person, de understreker enstemmig. Bare kaller det en arbeidsskade, men for paret er sjelen i skoen. 

Vi er enig og har noen få søte sandaler og pre-walkers fra dette herlige skomerket i butikk og på nett.

STØRRELSESGUIDE BISGAARD SKO

Her kan du se en normal utvikling af barnefoten:
• Når barnet er mellem 0 og 2 år vokser foten ca. 2 cm pr. år – mål fotens lenge hver 2. måned.
• Når barnet er mellem 2 og 5 år vokser foten ca. 1½ cm pr. år – mål fotens lengde hver 3. måned.
• Når barnet er mellem 6 og 11 år vokser foten ca. 1 cm pr. år – mål fotens lengde hver 6. måned.

Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke